Starka kvinnor, gym, ljus och samarbeten.

Vad betyder egentligen ordet stark? 


Det finns en hel del olika synonymer: muskulös, Inflytelserik, genomträngande, mäktig och djup. 
Styrka är någonting som både Jannice Kovács och jag arbetar med. Jag sysslar med att skapa starka och stämningsfulla bilder och hon att bygga upp sina kunder. Med andra ord, vi har båda som mål att stärka vår omgivning.
Jag tror att Jannice känner som jag: att vi är vår omvärld och att omgivningen är en del av oss.❤️
Om min kund är nöjd så är jag det också. 


Detta är denna gemensamma utgångspunkt som har varit grogrunden för mitt och Jannice’s kreativa samarbete. Min fotografi handlar jämnt om mina kunder’s behov och kunden’s behov blir mina.
Den kreativa processen ska vara kul och det är fundamentalt att hitta den platsen för att skapa inte bara bra bilder men också för att bygga upp sin kropp och själ. Hör gärna av dig om du har några frågor. OCH checka in PT Morsan, she rules https://ptmorsan.se/

Jag skulle kunna skriva precis samma text igen, men byta ut Jannice till Anna Lennartsdotter Lindbom. Yep precis så, same same, but different. En annan kvinna som jag arbetat med i flera år. Hoppa gärna in i Anna’s trygga famn här https://www.lindeducation.net

Jag och Anna har inte bara skapat bilder till LindEducation vi har också pratat mycket om hennes visuella planering av företaget, resultat har vi ofta nått med lek och mycket skratt. Alltså glöm inte bort, det ska ju vara roligt att arbeta.

If someone is dying to find out what it says please just drop me a wee message and I shall translate the love letter for you all.